- ИДЕЯ 1: Сваряваме картофи, избелваме, нарязваме на кубчета. Нарязваме шунка, бекон, сварено/печено месо или колбас. Нарязваме на кубчета кашкавал или топено сирене. Смесваме ги, слагаме на няколко места масло. Задушаваме за 20-на минути във фурната. Настъргваме кашкавал, смесваме с 1-2 яйца, изсипваме и запичаме до златисто.
- ИДЕЯ 2: Нарязваме пилешко филе на жулиени, задушаваме ги на тиган с малко зехтин, добавяме настърган морков, тиквичка, пиперка, гъби. Доливаме заквасена сметана, готвим до сгъстяваме, подправяме със сол и черен пипер. При сервиране настъргваме пармезан или кашкавал.
- ИДЕЯ 3: Панираме кашкавал, сирене, карфиол, броколи. Правим сос за панираните зеленчуци като задушаваме масло, добавяме течна сметанка, копър, чесън, черен пипер на вкус. За сирената - гарнитура по избор.
Към така приготвената вкусна вечеря добавете чаша предпочитано питие и компанията на любим човек.
Няма коментари:
Публикуване на коментар